Dragan Kostandinovic
Dragan Kostandinovic

Your music is best

Пре 14 сати
Ajdin Salkic
Ajdin Salkic

Adšdššeqd

Пре 14 сати
Stefan Dražić
Stefan Dražić

2020 ILI 21?

Пре 14 сати
Gal Višner
Gal Višner

Kad če minecreft

Пре 14 сати
4K1
4K1

Ko se slaze da Markk treba ukljuciti prijevod neka ostavi 👍 da Marko vidi😃

Пре 14 сати
Danko Doni
Danko Doni

Snimi part 2 gledao pre cetri dana i sad nemam sta da gledam molim te izbacuj video klipove cesce ker ja smaram i svaki dan gledam da li si izbacio nesto novo plz snižaj cesce

Пре 14 сати
Helena Čondrić
Helena Čondrić

Tototototototototototototototototototototototototototototototototototototoototototototototottototototototototototoot tototototototototo nan bolji so to ❤️🎂👫🍰😍😘💋💌💌💘💝💖💗💓💞💕💟❣️💔❤️🧡💛💚💙💜🖤🧚‍♀️🧚‍♂️

Пре 14 сати
Klara Drvis
Klara Drvis

😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪

Пре 14 сати
FortyGamer
FortyGamer

Marko kat ce ep2

Пре 15 сати
Daris Demirovic
Daris Demirovic

Igras li viseeeeeee

Пре 15 сати
Jana Milenković
Jana Milenković

Od 0:00 do 0:30 pričanje sami sa sobom

Пре 15 сати
Riste Vasilev
Riste Vasilev

Tekst: Ljudi, jel' znate šta se desi kad stavimo milion ljudi na jedno mjesto? Pa imamo ih - milion Milion Ponašam se kao Don Corleone Jedem fino, ali dahćem kô da trčim maraton Daj mi stadion, pun kamion Ipak nas je posvuda u brojci milion (Milion) Osjećam se kao Megatron Trgam sve pred sobom kao legion Gdje je mikrofon, pusti beat jer ja sam šampion Ne brini se mala vozim kao Zvon...ko (tu- tuu) Molim te ne zaustavljaj me, letim visoko Primi se za mene možda odeš daleko KOFS kraljevstvo (ne ne brini) Ne brini se nije usamljeno jer nas ima milion Ref. Mili-mili-on, mili-on Ponašam se kao Don Corleone Jedem fino, ali dahćem kô da trčim maraton (milion) Daj mi stadion, pun kamion Milion, sjedi dole Prešô igru, sad je moje Vidim sebe na tronu Vidim tebe na podu Malo po malo kruna na glavi Milion na snazi, milion u šaci Milion te zgazi Počeo od nule Došô ovdje (milion) x4 Počeo od nule, došô ovdje Sponzori se lože Kažu hoće KOFS da dođe (uuu) Malo pomalo milijuni se broje Nemam auto, ali imam volje Trčim brže nego Bolt (he) Počeo od nule, došô ovdje da pokažem šta je bolje Scena mi gori kô petrol (ej) Pregledi se množe Samo zato što sam počeo od dolje I sad sjednem na svoj tron kao faraon Tutankomon, Plantkon, SpužvaBob Tajni recept znam to (šššššš) Tiho sjedi dole dobro znaš šta je ovdje Milioni posvuda i samo ide gore (Milion) Ref. Mili-mili-on, mili-on Ponašam se kao Don Corleone Jedem fino, ali dahćem kô da trčim maraton Daj mi stadion, pun kamion M-m-milion, skrivam se kao kameleon Paparazi ching ching, pliz no Kao da sam u snu, realnost okrenuta na drugu Trebam vas da me spustite na prvu Ali zapravo ne treba mi flex (ne) Dovoljno mi ovo sve što prebacim u text Moj kompleks, malo čudan flex (h-aa) I sad gledam sve vas - milione nas (aa) Ref. Mili-mili-on, mili-on Ponašam se kao Don Corleone Jedem fino, ali dahćem kô da trčim maraton Daj mi stadion, pun kamion

Пре 15 сати
Lana Medvedec
Lana Medvedec

Ja sam pre debela da bi sve ovo preživjela 😂

Пре 15 сати
M ROCK
M ROCK

Super pesma napravi još koju psl P.S. zaslužuješ 2 000 000 suba

Пре 15 сати
Nikola Jurlina
Nikola Jurlina

Blod je kreiro svog simsa slicno po sebi

Пре 15 сати
Tatjana Panic
Tatjana Panic

Mrss

Пре 15 сати
Maja Karaklajic
Maja Karaklajic

zovi malog pljeska

Пре 16 сати
Bilal Tiric
Bilal Tiric

Mnogo pismen neobično pismo Pjesma

Пре 16 сати
Benjotaur
Benjotaur

2020 neko?

Пре 16 сати
Mirjana Paić
Mirjana Paić

Like ako je mijenko idiot i budala

Пре 16 сати
Lovre Viduka
Lovre Viduka

Danas 2020 marko ima 1m sabova

Пре 16 сати
Silvio Jović
Silvio Jović

Kidaš

Пре 16 сати
eman crncalo
eman crncalo

The last of us part 2 je super igrica i drago mi je što je Marko igrao nadam se da će izaći i the last of us part 3

Пре 16 сати
Teodora Bekic
Teodora Bekic

marko vise ne zna na cijoj je strani

Пре 16 сати
Roberto Milos
Roberto Milos

Zombi vs kripera ostavi like ako se slažete

Пре 17 сати
Aleksandar Aleksic
Aleksandar Aleksic

0:33 zvucis ko da ja Super Mario skocio xD

Пре 17 сати
Natasa Tomasev VI-4
Natasa Tomasev VI-4

Marko moj brat je igro ancarted

Пре 17 сати
kockalone kockalone
kockalone kockalone

52:25 Sta to bi???

Пре 17 сати
banyy f
banyy f

nastavi igrat volimte

Пре 17 сати
Grgur Kokanovic
Grgur Kokanovic

Fantastic

Пре 18 сати
Magdalena Šurkalović
Magdalena Šurkalović

Ja imam knjigu koja se zove DARUD JE DOSADAN

Пре 18 сати
Matej Ivan batusic
Matej Ivan batusic

Super

Пре 18 сати
Ognjen Bajagic
Ognjen Bajagic

stari fanovi: ZASTO MARKO ZASTO NEMA VISE DARUDA BOZE BOLJE DA SI UZEO NAS NEGO TAJ SERIJAL novi fanovi: wtf ko je darud? ;-;

Пре 18 сати
Vili Mlinaric
Vili Mlinaric

Wow 😱

Пре 18 сати
Alem Jakupovic
Alem Jakupovic

Markokofs minecarft sa darude

Пре 18 сати
Amar Sadiki
Amar Sadiki

2020 jel sam jedini koji sam mislio da ovi glasovi su stvarni kao da su napravili da pricaju srpski😂

Пре 18 сати
Predrag Belic
Predrag Belic

Na tom otaku sam napravio bazu

Пре 18 сати
leon 1
leon 1

2 . 0

Пре 18 сати
leon 1
leon 1

1 . 0

Пре 18 сати
Mara Stricevic
Mara Stricevic

Marko to ti je početak

Пре 18 сати
leon 1
leon 1

111111111111111 ž

Пре 18 сати
Mr.Covjek
Mr.Covjek

Zasto izlazi u riccomentent kad sam vecc gledao

Пре 18 сати
Matija Novakovic V2
Matija Novakovic V2

Marki snimi the lest of us 2 ali bluraj jedan deo

Пре 19 сати
Predrag Belic
Predrag Belic

Pazi se reapera

Пре 19 сати
Simoviccar 1#
Simoviccar 1#

Meni je najbolje kada kaze ,,I sad sjednem na svoj tron kao faraon"

Пре 19 сати
Branko Jakovljevic
Branko Jakovljevic

Uncharted 2 pls

Пре 19 сати
ismija muslioski
ismija muslioski

Eeee marko dali moze na laptop asus

Пре 19 сати
jakov pecar
jakov pecar

kad ce novi vodeo marko snimi ga plz

Пре 19 сати
raspa YT
raspa YT

1

Пре 19 сати
Semina Kapetan
Semina Kapetan

Zašto više ne snimaš

Пре 19 сати
JOSIP VLAŠIĆ
JOSIP VLAŠIĆ

Kad ce novi vid marko

Пре 19 сати
Nikola Radicevic
Nikola Radicevic

Marko gde je nastavak

Пре 20 сати
Bosko Buha
Bosko Buha

#MILIJUN

Пре 20 сати
Andi Andi
Andi Andi

Jel kasnim

Пре 20 сати
Žan Vrabl
Žan Vrabl

Igraj hause flipper

Пре 20 сати
Jure Princip
Jure Princip

Marko to sto je na pocetku je poglavlje 14

Пре 20 сати
DR.LUKAS lukas
DR.LUKAS lukas

hahhahahahhhahahahhahhahahahhahahahahhhahhahhahhahahhahahhahahhhahhawowhahahahahaahahahahhahahahahahahahahaahhahahahahahahahahhahahhhhahahhaahahahhahahahhahhahahhahahahhahahhahahahhahahahahahhahahhahahahahhhahahahhahahahahhahah

Пре 20 сати
Zeljko Puja
Zeljko Puja

Snimaj modovano prezivljavanje

Пре 20 сати
Dijana Gagula
Dijana Gagula

I ja imam THE LAST OF US

Пре 21 сат
Pero Andjelic
Pero Andjelic

MARKO NAJBOLJI

Пре 21 сат
Luka Markovic
Luka Markovic

zdravo svima ja sam cile, nista vise nista manje

Пре 21 сат
Ante Bumbak
Ante Bumbak

11 tisuća lajka i 11 u trendu💪💪

Пре 21 сат
Ivan Čubrilo
Ivan Čubrilo

Marko kofs,ako želiš imati puno trofeja i brawlera,daj mi svoj ACC nekako pa ću ti zaradit puno brawlera.Ja sam master u braw starsu.

Пре 21 сат
Nemanja Livnjak
Nemanja Livnjak

Like ko gleda u 2020

Пре 21 сат
Box Man
Box Man

Igraj UNDERTALE

Пре 21 сат
Zoran Stokic
Zoran Stokic

Marko je ono što si se predstavio što leti se zove

Пре 21 сат
Zoran Stokic
Zoran Stokic

Marko ono što si se predstavio što leti se zove wiping Aingel

Пре 21 сат
Natasa Krunic
Natasa Krunic

14 epizoda plzzzzzzzzzzzzzzzz

Пре 21 сат
ITS Ivona :-D
ITS  Ivona :-D

Ah

Пре 21 сат
Vid Nikicic
Vid Nikicic

snimaj ne na PS-u plizzz

Пре 21 сат
viki gejmer
viki gejmer

Eee,kad bi ja dobio to

Пре 21 сат
vito-hero09 vito
vito-hero09 vito

Marko oces free admin na mom serveru

Пре 22 сата
Dorian Vucina
Dorian Vucina

Snimaj fortnajt

Пре 22 сата
Vid Nikicic
Vid Nikicic

Meni su bolje igre na Play station-u pliz sto brze igraj nesto na PS-u nemam sta za radit ti si mi naj jutuber,obozavam te pozuri sa ovim serijalom da mogu gledat nesto sto nisam pogledala vec na tvom kanalu pliz pliz pliz molim te, Markec.

Пре 22 сата
B Aleksandar
B Aleksandar

ti nisi svestan kolikon si se osramotio sa ovom pesmom!!!!!!!!

Пре 22 сата
Kata Marić
Kata Marić

Kako se osramotio

Пре 21 сат
Peter Vedriš
Peter Vedriš

marko mi te volimo brateeeeeeee!!!!!!:)

Пре 22 сата
Barica Biljan
Barica Biljan

Paula. ŠaRadiš

Пре 22 сата
Predrag Belic
Predrag Belic

Marko ajde probaj da rešiš celu igru ja sam igrao i stigao do pola i skeniraj sve sto možes od biljaka i riba

Пре 22 сата
Aleksandar Djordjevic
Aleksandar Djordjevic

HOCEMO JOSS

Пре 22 сата
Luka Randelovic
Luka Randelovic

Marko mozez snima THE WALKING DED EPIZODA 5 PLSS

Пре 22 сата
Vid Nikicic
Vid Nikicic

Elle uopće nije fer, Abby ju pusti dva puta a Elle ju odmah ubije Ja ne podržavam Elle niti malo, Abby je preživjela puno više loših stvari, a još jače mi je: Elle i Dina imaju dijete koje je Jesse-evo. <Elle je glupiii idiottt> To je zaključak. P.S.: Ovobožavam tebe i tvoje videe, svakog pogledam dva ili više puta, jednom na laptopu, jednom na mobitelu i jednom na računalu

Пре 22 сата
Anja Micic
Anja Micic

Brate mili kakav kraj...💔

Пре 22 сата
Ivana Ilic
Ivana Ilic

Marko MOLIM TEEE SNIMI MINECRAFT SA DARUDOM

Пре 22 сата
Franko Soldo
Franko Soldo

Skupi 10cura da te štite. Kad ih skupiš nastavi daljeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Пре 22 сата
David pro Gamer
David pro Gamer

Marko ima 0 prijatelja 1 Like 1 prijatelj

Пре 22 сата
Franko Soldo
Franko Soldo

Snimaj još majncrafta i uredi čudovištima.

Пре 22 сата
Pikselasta čorba
Pikselasta čorba

32:36 Marko je opisao svaku tursku ljubavnu seriju

Пре 22 сата
Franko Soldo
Franko Soldo

Još igraj i snimaj.

Пре 22 сата
Franko Soldo
Franko Soldo

Želim još videa!!!

Пре 22 сата
Franko Soldo
Franko Soldo

Gdije se igra nabavlja???

Пре 22 сата
Nidza Aleksic
Nidza Aleksic

DOBRA PESMA

Пре 22 сата
_ Hariferari _
_ Hariferari _

Ovo je taka nostalgija gledo sam citav Last of us 1 kod tebe i sad drugi dio jedva cekam 3 😂❤️

Пре 22 сата
Elektro vorasaki
Elektro vorasaki

Marko snjimaj zoobu

Пре 23 сата
tarik bjelic
tarik bjelic

Bravo

Пре 23 сата
sasahh
sasahh

salama

Пре 23 сата
strale bs2
strale bs2

MARKO PESMA KIDA KAD JE MOJ DRUG POGLEDAO PESMU ODMA JE SKINO I SAMO MILION SLUŠA MARKO NAJBOLJISI

Пре 23 сата
Ante Luketin
Ante Luketin

Ovo me prisjetilo na one good old days

Пре 23 сата
snjezana maroja
snjezana maroja

Kaj

Пре 23 сата
Dado Niksic
Dado Niksic

Zadravo Marko ja sam tovij novi subscriber zovem se Dado imam 14 jakoo mi se svidjaju tvoji videi kad izbacujes novi

Пре 23 сата
Sanja Suljanovic
Sanja Suljanovic

ajmo svi lajk ajmoooooo lajkkkkkk najbolji si na balkanu samo nastavi

Пре 23 сата
Lil Lukax369 Official
Lil Lukax369 Official

2020

Пре 23 сата