Marija Popovic
Marija Popovic

Joj ♥♥♥

Пре 22 сата
Ljiljana Potočnik
Ljiljana Potočnik

Auuu

Пре дан
Ljiljana Potočnik
Ljiljana Potočnik

Auu

Пре дан
CRAZY BABA 5 6 2
CRAZY BABA 5 6 2

SUPER GUZA

Пре дан
Filip MARKOVIĆ_
Filip MARKOVIĆ_

#tiktok

Пре дан
ScFoll
ScFoll

BUKVLN

Пре 3 дана
Klaudija Bošnjak
Klaudija Bošnjak

Kako pjesma dobije drugu težinu kad se otpjeva u drugom štihu. Ali sviđa mi se i original jer je realno pjesma dobra. Svaka čast i Mići i Đeksonu

Пре 3 дана
Gile Petrovic
Gile Petrovic

💋💋🥰🥰🥰🍑🍑🤑🤑🤑👽👽👽🤙😷💚💖💖💖✌️✌️👽👽👽👽😸😸😻😻😻😻

Пре 3 дана
LEMI
LEMI

NAJJACE

Пре 3 дана
nermina zigic
nermina zigic

Top. Mrak. Gdje zivis dali si u sarajevu.

Пре 4 дана
Lucia Draženović
Lucia Draženović

HAHAHHAAHAHHAHAAHAH SRAMOTAAAAAAA

Пре 4 дана
AJDIN SECIC
AJDIN SECIC

Hej brate jebise

Пре 4 дана
Adis Ramovic
Adis Ramovic

Mala ga lomi necu vise da ti budem drug

Пре 5 дана
Nenad Bozic
Nenad Bozic

200 na sat,vozi 200 na sat ova mala nikad ne spava samo tera pun gas,vozi 200 na sat tako je nestvarna x3 Mala troši milione, gde je ona,gde su one mogu samo da se sklone kad mala ubaci u sport Ova mala vozi hardcore, retko ko može sa njom, uvek nedostupna na fon, mala puca,puca ko grom, Pun gas,tu je iza nas, mala vozi ko ni jedna do sad, zna svaki štek,ulicu i kraj, kratko traje njena trka to znaj, 200 na sat,vozi 200 na sat ova mala nikad ne spava samo tera pun gas,vozi 200 na sat tako je nestvarna x2 Ona vozi bolje od svih, ja vozim bolje od nje, meni treba geto queen, smorile su me drolje , Geto prince,geto mamin sin, uličar,ali ipak fin, preko drugih ja ne gazim, al u svakoj trci ja pobedim, Vekac: Svi smo svezi i ledeni Letim visoko ko cepelin U bandi polarna ko medvedi Ledeni ledeni ledeni Dvesta na sat u krivinu Sinoc kuci odveo sam latinu Nikad ne spava bas je nestvarna (unanana) Kaze radis mene (lalala...) Ona nikad ne bi varala (lalala...) Ona me je sanjala (lalala...) A ti bi meni odgovarala (lalala...) 200 na sat,vozi 200 na sat ova mala nikad ne spava samo tera pun gas,vozi 200 na sat tako je nestvarna x2

Пре 5 дана
Milorad Arnautovic
Milorad Arnautovic

Svaki dan dalje smo od boga

Пре 6 дана
Ilija Radosevic
Ilija Radosevic

Uuuuu seksi

Пре 6 дана
Ilija Radosevic
Ilija Radosevic

Lolllll

Пре 6 дана
Saša Stanković
Saša Stanković

neko sadd ??

Пре 6 дана
Jovana Vukovic
Jovana Vukovic

Najjaca pesma

Пре 7 дана
djexonxcoja on instagram
djexonxcoja on instagram

2020? i sta smo zakljucili? da se u Srbiji sve radi preko veze!

Пре 7 дана
Redzima Mehmedovic
Redzima Mehmedovic

Viđzaj spota🤘🤙🤘

Пре 7 дана
Stojanka Todor
Stojanka Todor

Totor stojaka

Пре 8 дана
nina simsic
nina simsic

0

Пре 8 дана
Epsa
Epsa

e ovo se zove pesma svaka cast djexone

Пре 8 дана
Aladin_
Aladin_

0:30 krmaca u spotu

Пре 8 дана
znaci omg
znaci omg

Resi

Пре 8 дана
Sandra Milisavljevic
Sandra Milisavljevic

0:38 zasto irina toliko otvara usta

Пре 9 дана
Adna Korać
Adna Korać

2020?

Пре 9 дана
Kosta Timotic
Kosta Timotic

Zarazna pesma

Пре 9 дана
Emaa radosavljevic
Emaa radosavljevic

a gde je aajla brescic

Пре 10 дана
Stole YT
Stole YT

Young palk sta ti radis bree eee 😮😍😍😍

Пре 10 дана
Sanja Sanja
Sanja Sanja

Vas dva nešto na engleskom

Пре 10 дана
nebad novakov
nebad novakov

Bas te sepotani

Пре 10 дана
nebad novakov
nebad novakov

Eee lopotani

Пре 10 дана
Dimitar Gosevski
Dimitar Gosevski

Al šta mi vredi to, kad tebe volim, Moje debeloo..

Пре 10 дана
milka banic
milka banic

Пре 11 дана
Leonardo Radosavljevic
Leonardo Radosavljevic

Tiktok

Пре 11 дана
Verka Parauca
Verka Parauca

Bravo♥♥♥♥♥♥

Пре 11 дана
Baljo Ademi
Baljo Ademi

❤️❤️❤️❤️✌️✌️👏👏

Пре 11 дана
Call me boss.
Call me boss.

IDEMOOOOO NISHHHHHHH !!!!!!!

Пре 11 дана
Emilija Dancetovic
Emilija Dancetovic

Gde je Suncicaa😡

Пре 11 дана
djexonxcoja on instagram
djexonxcoja on instagram

baš zato što te volim ja te puštam.💍🖤.

Пре 12 дана
Mina Stajic
Mina Stajic

Jedva pohvatala ko sve ima ovde ahaha( najupecljativiji Šcale 😂)

Пре 12 дана
Dzoni
Dzoni

Jako malo pregleda za ovako dobru pesmu :(

Пре 12 дана
Bitipatibi bend
Bitipatibi bend

hit karantina

Пре 12 дана
FOX MIUSIC
FOX MIUSIC

bodi gard beli prah

Пре 13 дана
Verka Parauca
Verka Parauca

♥♥♥♥Leqoje

Пре 13 дана
Drazen Stesevic Vl 2
Drazen Stesevic Vl 2

Mebi je ojesma ova top

Пре 13 дана
TacoDa
TacoDa

Ove bulje su me naterale da skinem ovu kancerogenu aplikaciju.

Пре 13 дана
RESPECT!
RESPECT!

Tik Tok - Najveća glupost ikada izmišljena...

Пре 13 дана
DureX
DureX

00:50 Jel zna ŠĆale sta radis hahaha Bondisimo kralj

Пре 13 дана
djexonxcoja on instagram
djexonxcoja on instagram

đero snimaj još ovoga zajebi ovaj novi fazon.

Пре 14 дана
lazar stosic
lazar stosic

postoje normalni ljudi koji lajkuju ovaj video,a postoje i oni retardi koji su kliknuli dislike

Пре 14 дана
Mia S
Mia S

Može to bolje Brrrateee Đ

Пре 14 дана
shiz boy
shiz boy

I to po ko zna kolko putaaa...

Пре 14 дана
Pecko Off.
Pecko Off.

Ja sam ovde samo da pokupim @ riba

Пре 14 дана
Bogdan Stojanovic
Bogdan Stojanovic

djex jebi me

Пре 14 дана
beautiful life 2
beautiful life 2

Like ako ne znaš pola ljudi u spotu 😂😂

Пре 14 дана
agenat 8877
agenat 8877

Sranje pesma

Пре 14 дана
Sandra Milisavljevic
Sandra Milisavljevic

Pesma traje jedan min🤯 Pre kad su bile dva min smo govorili da ce se ovo desiti

Пре 14 дана
Mica Radosavjevic
Mica Radosavjevic

Mnogo lepo sviđa mi se

Пре 15 дана
Amela Mahmutovic
Amela Mahmutovic

Yaaass Djexon daddy

Пре 15 дана
Dimitar Temelkov
Dimitar Temelkov

ja bi dao 10 cista

Пре 15 дана
Steve Dispatch
Steve Dispatch

Sa ovim prslukom ko Aladinovo majmunce hahaha

Пре 15 дана
LAZAR KRSTIĆ
LAZAR KRSTIĆ

Uno Dos Tres

Пре 15 дана
Belma Isanović
Belma Isanović

Eldin Salkic💙

Пре 15 дана
johnny703
johnny703

hocu da mi krevet bude prepun tvoga squirta i hocu posle ovog samo da na mene drkaas!

Пре 16 дана
Sandra Milisavljevic
Sandra Milisavljevic

Nikad jeftiniji spotovi nisu bili

Пре 16 дана
Илија Синобад
Илија Синобад

Легло аутизма

Пре 16 дана
Nina Đurković
Nina Đurković

Dobra je pesma, baš mi se svidja. ☺️☺️

Пре 16 дана
Djordje Kokeric
Djordje Kokeric

Kida pesma

Пре 16 дана
Katarina Stankovic
Katarina Stankovic

Volimmmm!!!!

Пре 16 дана
Katarina Stankovic
Katarina Stankovic

Wow nesto najjace

Пре 16 дана
Nina Petras
Nina Petras

A gde je Sunčica kloušaru

Пре 16 дана
luka mrkaljevic
luka mrkaljevic

JovanaM

Пре 16 дана
Temporaire mw3kiku
Temporaire mw3kiku

Hey... We don't have the same TikTok's trending !!!!!

Пре 16 дана
Snezana Jankovic
Snezana Jankovic

💕by Jelica

Пре 16 дана
Ja Sam vila
Ja Sam vila

Ocekujte ispred vrata suncicu nece vam oprostiti

Пре 16 дана
Jovana Milic
Jovana Milic

Kakve veze tik Tok aplikacija I'ma sam dupetnom?????

Пре 16 дана
Golmo Marijanovic
Golmo Marijanovic

Pesma je dobra, ali kolko autizma u jednom spotu...

Пре 17 дана
Nemanja Marjanovic
Nemanja Marjanovic

JOS OVOGAAAA želim da umrem

Пре 17 дана
Marina Komnenic
Marina Komnenic

Sha 😍

Пре 17 дана
Aleksandra Milosevic
Aleksandra Milosevic

Djoka fiokaa

Пре 17 дана
Maki HD
Maki HD

Lajk ako ste procitali STOJA i usli, i ja sam xD

Пре 17 дана
Candy Lee
Candy Lee

0:34? En la rush?🤔

Пре 17 дана
Stepa Glorydayz
Stepa Glorydayz

Evo nam Dine u spotu 😂😂

Пре 17 дана
Zorana 123
Zorana 123

Dzekson bravo.💋💋💋💋

Пре 17 дана
Bojan Agatonovic
Bojan Agatonovic

Suncicu niste ubacili ovo vam nije trebalo svi ćete na celavo

Пре 17 дана
Рез мит.
Рез мит.

Песмам топ, али ови тик токери зло...

Пре 18 дана
Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi

mediokritet

Пре 18 дана
D A N I L O
D A N I L O

Kako neko može slušati 2 reči celu pesmu?

Пре 18 дана
Luka Đurđević
Luka Đurđević

Djexon - BKVLN U fazonu ruzan sam ko lopov al sam kersme Svako hoce sa mnom da se druzi ali ne sme Cimaju me svakakve babe, braca i sestre Oce sa mnom selfije a ne znaju mi pesme Pa mi dodje da ih tresnem, al necu da se nerviram Jebes ovu slavu ako cu da se komplexiram Jebes ove pare i onako sve sam kesiram Nikome ne dugujem i necu da se stresiram Vecina javnih licnost vozi kola na ler Na instagramu face ovako nema ni ker Za sta da ih ujede pa isfejkuju fejm Pratioce lajkove al nikad nece swag Kopiraju mi muziku kopiraju mi style Kopiraju mi ceo folder ne samo file Kopiraju mi kikice, rade face palm Bukvalno za rodjeni spot kradu mi plan Ma bukvalno, gledaj me sad Bukvalno osvajam grad Bukvalno pravi sam gad Bukvalno ruzan, poznat i mlad 2x Ma bukvalno Ja sam takav baja da me ceo kurac boli Iskomplexiran do jaja kad me prestignu mentoli Samo Djex ima vibe za molly molly Jeste bio sam taj baja sto je omiljen u skoli A i dalje sam, kralj u svome kraju sam Najmladji od svih prvi forice zabado sam Za starije iz kraja kao mali lovu prao sam Vazda bio plug samo zeleno prodavo sam Samo zeleno samo brijanje Nisi lerdi ako nemas skijanje Nisi lerdi ako imas samo dzicu Ja sam sportista od malih nogu samo dziju dzicu Samo zeleno samo brijanje Nikad vise ilegalno primanje I na ulici nikad necu biti Bukvalno smo non stop siti Ma bukvalno, gledaj me sad Bukvalno osvajam grad Bukvalno pravi sam gad Bukvalno ruzan, poznat i mlad 2x Ma bukvalno

Пре 18 дана
Danka Mitrovic
Danka Mitrovic

op

Пре 18 дана
LET'S GO
LET'S GO

Ma tik tak, bonboni e

Пре 18 дана
Jelena Hot
Jelena Hot

Vi se blamirate

Пре 18 дана
Michael GR
Michael GR

KOJE SMECE OD PESME IDI U PICKU MATERINU KAKO JE OVO DOZVOLJENO

Пре 18 дана
Ri Ka
Ri Ka

Blamage na aparatima

Пре 19 дана